دینا ماشین

دستگاه پرکن تیوپ دستی

دستگاه پرکن تیوپ دستی

در صنایع مختلف تیوپ ها کاربرد فراوانی دارند. در صنایع آرایشی تیوپ ها در اندازه ها و جنس های متفاوت بسیار پر کاربرد هستند. تیوپ در واقع ظرفی است که انواع لوازم آرایشی و بهداشتی مثل خمیر دندان ها و کرم ها را در آن ها پر می کنند. برای پر کردن مواد در داخل تیوپ از وسیله مخصوص به این کار استفاده می کنند. دستگاه تیوپ پرکن دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک از این دست محسوب می شوند. این دستگاه ها در دو نوع خطی و روتاری قابل تولید می باشند.در این مقاله به شرح تیوپ پر کن دستی پرداخته ایم.

ویژگی های دستگاه تیوپ پرکن دستی

دستگاه های دستی، اتوماتیک و نیمه اتوماتیک کارایی و مشخصات خاص خود را دارند. دستگاه تیوپ پرکن دستی دارای مشخصاتی است که برای بعضی ها  کاربرد دارد که آن را به دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک ترجیح می دهند.

دستگاه تیوپ پرکن دستی همین طور که از نامش پیداست با دست کار می کند و اپراتورها نقش مهمی در کارکرد آن دارد. این دستگاه در صنایع مختلف کاربرد دارد. برای پر کردن انواع مایعات غلیظ و نیمه جامد همانند خمیر دندان، رنگ مو، چسب، شکلات، ژل، ضد آفتاب، انواع پماد و کرم و لوسیون در صنایع غذایی و صنعتی می توان از این دستگاه استفاده کرد.

این مواد در ظرف ها و تیوپ های مخصوص به خود پر می شوند. برای پر کردن رنگ روغنی، رنگ آکریلیک، انواع روان کننده ها و گریس در صنایع شیمیایی این دستگاه کاربرد مخصوص به خود را دارد. بخش هایی از دستگاه که با مواد در تماس می باشند، برای واکنش نشان ندادن و تأثیر نگذاشتن مواد بر روی آن ها، از جنس فولاد ضد زنگ و ضد اسید تهیه می شوند. به این ترتیب، عمر قطعات دستگاه طولانی تر خواهد شد.

در کارگاه های کوچک که مقدار تولید به اندازه کارخانه های بزرگ نیست، خرید یک دستگاه تیوپ پرکن دستی می تواند بسیار مفید و کار راه انداز باشد. تفاوت اصلی و مهم دستگاه های دستی و اتوماتیک در سرعت پر کردن آن ها است و ظرفیتی که این دستگاه ها قادر به پر کردن در طی یک روز هستند با هم متفاوت است. انتخاب یک دستگاه متناسب با میزان تولید مواد، می تواند روند بسته بندی را رضایت بخش کند.

موادی که در تیوپ ها پر می شوند معمولا دارای حساسیت هستند. به ویژه در پر کردن مواد آرایشی، بهداشتی و غذایی اصول مهم بهداشتی حتماً باید مد نظر قرار گرفته شود تا در زمان بسته بندی به آن ها آسیب وارد نشود و سلامت آن ها تا زمان رسیدن به دست مصرف کننده حفظ شود.

کاربرد دستگاه تیوپ پرکن دستی

دستگاه پرکن دستی قیمت پایین تر و کاربری آسانی دارد ،از این رو بسیار مورد استقبال کسب و کارهای کوچک قرار گرفته است.آیا می دانید که انواع دستگاه های پرکن دستی بیشتر برای چه منظوری استفاده می شوند؟ چرا دستگاه های پرکن دستی از لحاظ قیمت با سایر دستگاه های پرکن متفاوت هستند؟ چرا دستگاه های پرکن دستی از پرکاربردترین دستگاه های حوزه پرکن ها می باشند؟ برای اینکه پاسخ اینگونه سوال های خود را دریابید همراه ما باشید.

دستگاه های پرکن موجود در بازار دارای نمونه های بسیار متنوعی هستند. که این تنوع می تواند هم در طرح و هم در سایز آنها باشد. دستگاه های پرکن دستی را برای انواع مایعات، که هم غلیظ و هم رقیق می باشند طراحی می کنند.که این موضوع سبب شده است تا کاربرد آنها در صنایع مختلف بسیار زیاد باشد.برخی از دستگاه های پرکن بسیار بزرگ هستند، که کاربرد آنها در شرکت های صنعتی بسیار بزرگ بوده که معمولا حجم تولید آنها بالا است.

برخی از دستگاه های پرکن نیز بسیار کوچک تر و به حالت دستی می باشند که معمولا از آنها در کارگاه های کوچک و مشاغل خانگی بهره می برند. زیرا ظرفیت تولید آنها از دستگاه های بزرگ بسیار کمتر می باشد.دستگاه های پرکن دستی  دارای حجم تولید کمی بوده، که این موضوع می تواند کمک کند که بتوان از آنها در محیط های بسیار کوچک هم استفاده نموده، و از آنها بهره مند شد.

دستگاه های پرکن بزرگ معمولا دارای قیمت بسیار زیادی بوده، که این موضوع سبب می شود تا همه افراد نتوانند از آنها بهره مند شوند.به همین خاطر می باشد که کارگاه های کوچک معمولا از دستگاه های پرکن دستی که دارای قیمت بسیار پایینی هستند، استفاده می کنند.

انواع دستگاه تیوب پرکن دستی :

دستگاه پرکن عطر و ادکلن دستی

دستگاه پرکن تیوپی دستی
دستگاه سیلندر پیستونی تک نازل دستی

مشخصات دستگاه تیوپ پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک :

همان طور که در توضیح دستگاه تیوپ پرکن دستی گفتیم، انتخاب نوع دستگاه در اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بودن آن به میزان خط تولیدی شما در طول روز بستگی دارد. البته مقدار سرمایه ای که قرار است صرف خرید دستگاه شود نیز در انتخاب دستگاه تاثیر گذار خواهد بود.

از جمله تفاوت های دستگاه اتوماتیک با دستگاه تیوپ پرکن دستی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در دستگاه تیوپ پرکن اتوماتیک قرار گرفتن تیوپ داخل قالب دستگاه به صورت اتوماتیک انجام می شود.
محل قرار گرفتن تیوپ داخل قالب دستگاه با توجه به نقطه رنگی انتهای تیوپ توسط چشمی صورت می گیرد.
پر کردن تیوپ توسط نازل و به اندازه مقدار مشخص در دستگاه صورت می گیرد.
سیل کردن بخش انتهایی تیوپ بسته به نوع تیوپ در چند مرحله انجام پذیر خواهد بود.
در انتها نیز تیوپ در داخل قالب به صورت اتوماتیک خارج و به بیرون دستگاه هدایت می شود.

به طور معمول مرحله اول و دوم در دستگاه های نیمه اتوماتیک به صورت دستی انجام می شود که از تفاوت های دستگاه تیوپ پرکن اتوماتیک و نیمه اتوماتیک است.ظرفیت این دستگاه ها به عواملی مثل مکانیسم به کار رفته در دستگاه، غلظت مایع، جنس تیوپ و ظرفیت تیوپ بستگی دارد. اما در کل، با دستگاه های نیمه اتوماتیک می توان از ۲۰ تا ۳۰ تیوب را در دقیقه پر کرد و با دستگاه های تمام اتوماتیک این عدد به ۵۰ تا ۱۵۰ تیوپ در دقیقه افزایش پیدا می کند. بعضی از دستگاه های اتوماتیک به بخشی مجهز می باشند که با آن جهت مرتب کردن تیوپ در زاویه دلخواه قابل تعیین می باشد.

دستگاه هایی که المنت دارند، برای محافظت از المنت ها تجهیزات مخصوصی دارند. تابلو برق در دستگاه به شکل PLC است و به وسیله مانیتور HMI نصب شده  بر روی دستگاه قابل برنامه ریزی و کنترل است. تیوپ ها دارای حجم و ارتفاع های مختلفی هستند که این امکان در دستگاه وجود دارد که ارتفاع آن متناسب با آن ها تغییر یابد.

اجزای دستگاه تیوپ پرکن :

این دستگاه ها از بخش های مختلفی تشکیل شده است که تمامی آن ها در پشت یک حفاظ ایمنی قرار می گیرند. در زیر به بخش های تشکیل دهنده دستگاه اشاره می کنیم:

مخزن تیوپ
سامانه راهنمایی تیوپ به سمت پخش پرکن
مرتب کردن جهت تیوپ
بخش پرکن
ته بند
تاریخ زن تیوپ

مشخصات فنی دستگاه پرکن تیوپ دستی

دستگاه پرکن تیوپ دستی دارای مشخصات و ویژگی های زیر است :

ساخت شاسی و بدنه دستگاه با استیل
استفاده از قطعات پنوماتیک فستو آلمانی
طراحی دستگاه از تک نازل تا ۸ نازل با توجه به نیاز
امکان تشخیص نقطه سیاه روی تیوپ
امکان قرار دادن تیوپ گذار اتوماتیک
قرار دادن مخزن همزن دار و دو جداره
دارای پرکن پیستونی جهت پر کردن مواد با غلظت های متنوع
ته بندی برای تیوپ های پلاستیک و آلومینیومی
قابلیت کنترل و برنامه ریزی دستگاه از طریق سیستم plc و مانیتور ۷ اینچی
بیرون انداز اتوماتیک تیوپ بعد ازعملیات پر شدن و ته بندی
۱ سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش دستگاه پرکن تیوپ دستی

نحوه سیل کردن انواع تیوپ چگونه است؟

نحوه سیل کردن تیوپ ها در دستگاه تیوپ پرکن دستی یا اتوماتیک به جنس تیوپ ها بستگی دارد. سیل کردن در تیوپ های لمینت، پلاستیک و آلومینیوم متفاوت می باشد. سیل کردن در تیوپ های لمینت و پلاستیک به واسطه حرارت المنت یا جوش التراسونیک صورت می گیرد، اما در تیوپ های آلومینیومی پس از چند مرحله تا زدن انتهای تیوپ و پرس نهایی عمل سیل کردن انجام می گردد.

قیمت و فروش دستگاه تیوپ پرکن دستی و اتوماتیک :

عملکرد دستگاه تیوپ پرکن دستی مانند دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک است، با این تفاوت که در حالت دستی، قرار دادن تیوپ ها بر روی قالب ها توسط اپراتور انجام می پذیرد. ضمن اینکه بخش هایی از دستگاه که در ارتباط با مواد هستند، تماما از جنس فولاد ضد زنگ و ضد اسید ساخته شده اند. این دستگاه برای تولید در ظرفیت های پایین بسیار مناسب است و همچنین قیمت آن نیز پایین تر می باشد.

محصولات پربازدید:

دستگاه پرکن مایعات
دستگاه پرکن مایعات غلیظ
دستگاه پرکن مایعات رقیق
دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک
دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک
دستگاه پرکن مایعات دستی
دستگاه پرکن مایعات پیستونی
دستگاه پرکن مایعات پمپی
دستگاه پرکن مایعات ثقلی
دستگاه پرکن بطری مایعات
دستگاه پرکن تیوپ
دستگاه پرکن اسپری
دستگاه قوطی پرکن مایعات

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مهدی خدایی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09104521654
آدرس کانال: dinamachine@
پست الکترونیکی: khodaeimahdi66@gmail.com

همچنین ببینید

نازل های دستگاه پرکن مایعات رقیق در حال پر کردن

دستگاه پرکن مایعات رقیق اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

دستگاه پرکن مایعات رقیق پرکن ها انواع مختلفی دارند که دستگاه پرکن مایعات رقیق یکی …