دستگاه پرکن مایعات روتاری
پرکن مایعات ماشینی است که مقدار معینی از سیالات را از نازل خود به داخل ظرف تزریق می کند. این تجهیزات در مدل های مختلفی طراحی می شوند. دستگاه پرکن مایعات روتاری یکی از انواع پرکن است که معمولا تعداد نازل های آن ۲ یا بیشتر است. میزان مقدار پر شدن به راحتی قابل تغییر است. این دستگاه ها به واسطه حجم کاری زیادی که دارند خطای کمی در پر کردن به جای می گذارند.
دستگاه پرکن روتاری مایعات
اساس کار کرد پرکن روتاری مایعات به این شکل است که مواد داخل مخزنی دپو می شود. بطری و ظروف روی سینی دواری جا گیری می شوند. تعداد قرارگیری بطری ها متغیر است. سینی چرخیده و هر نوبت تعدادی بطری زیر شیر تزریق قرار می گیرد تا تزریق به درون آن انجام شود. بعد از عملیات ریزش با توجه به اتومات و نیمه اتومات بودن پروسه، بطری های جدید جایگزین می شوند. به دلیل اینکه بطری ها به صورت چرخشی حرکت دارند این نوع پرکن، روتاری نام دارد.
پرکن مایعات با توجه به نوع مایع و غلظت آن به دو دسته دستگاه پرکن مایعات غلیظ و دستگاه پرکن مایعات رقیق تفکیک می شوند. مکانیزم پر شدن مواد در هرکدام از پرکن ها متغیر است.
مکانیسم دستگاه پرکن مایعات روتاری
دستگاه پرکن مایعات جدای از مکانیسم های مختلف در نوع پر کردن در دو نوع دستگاه پرکن خطی و دستگاه پرکن روتاری یا دوار نیز طراحی و اجرا می گردد. از بزرگترین محاسن پرکن روتاری اشغال نمودن فضای کم در کارخانه است که آن را نسبت به سایر دستگاه های پرکن خطی متمایز می نماید.
در خط های پرکن و بسته بندی خطی برای انجام حداقل ۳ کار بر روی یک ظرف حدود ۶ متر طول فضا نیاز است اما در پرکن روتاری مایعات با همان پیش بینی کار، حداکثر فضایی که نیاز دارد ۱.۵ متر در ۱.۵ متر خواهد بود. پر کردن با کمک دو نازل که یکی تغذیه و دیگری کار تکمیلی را انجام می دهد و مکانیسم درب گذاری بطری و درب بندی آن با کمک هد آلمینیومی از مکانیسم های اصلی این دستگاه پرکن مایعات هستند. ظرفیت های پر کردن بین ۲۵۰ سی سی تا ۴ لیتر از امکانات دستگاه در زمان تولید است.
دستگاه پرکن مایعات روتاری و دربند
دستگاه پرکن مایعات روتاری یکی از زیر مجموعه های ماشین آلات پرکن است که برای پر کردن انواع مایعات با غلظت های متفاوت درون ظرف ها و بطری های متفاوت در کارگاه ها و کارخانه ها طراحی شده است.
پرکن روتاری و دربند همراه با درب گذار خطی یا همان پرکن روتاری مخصوص پر کردن مواد رقیق مثل آب و غیره میباشد. در اصل این دستگاه یک پرکن مایعات است که مقدار معینی از سیالات را از نازل خود به داخل ظرف تزریق میکند.
میزان پر کردن مایعات در ظرف ها و بطری ها کاملا قابل کنترل است و نکته قابل توجه اینجاست که نسبت به حجم کاری که این دستگاه دارد خطای کمی در پر کردن به جا میگذارد.
یکی از بزرگ ترین مزیت هایی که این دستگاه دارد این است که در کارخانه یا کارگاه شما فضای کمی را اشغال میکند.
اگر بخواهیم پر کردن قوطی ها و… را به صورت دستی انجام دهیم باید حداقل حدود ۶٫۵ متر فضا را اشغال کنیم اما با این دستگاه میتوانید در فضای ۲ متر این عمل را با سرعت و دقت بهتری انجام دهید.
دستگاه پرکن روتاری بیشتر در صنایع بهداشتی و غذایی فعالیت دارد که نمونه هایی مانند آب معدنی و عطر و… میتوان اشاره کرد. ظرفیت پر کردن این دستگاه بین ۲۵۰ سی سی تا ۴ لیتر میباشد.
دستگاه پرکن روتاری ۲ نازله
دستگاه پرکن روتاری دو نازله بیشتر برای پر کردن مایعات رقیق مانند نوشیدنی ها استفاده میشود که فشار مواد برای تزریق در داخل بطری ها از طریق ثقل انجام می گیرد.
تفاوت بین دستگاه روتاری با خطی
در صنعت بسته بندی از دستگاه پرکن روتاری نسبت به دستگاه پرکن مایعات خطی بیشتر استفاده می شود چون دستگاه پرکن روتاری نسبت به دستگاه پرکن مایعات خطی فضای کمتری را اشغال میکند و نسبت به قابلیت ها دارای بازدهی مناسبی می باشد.
اگر در کارخانه ای هستید که فضا و جای مناسب برای دستگاه را دارید پیشنهاد می کنیم از مدل خطی استفاده کنید اما اگر در کارگاهی هستید که فضای مناسب انجام این کار را ندارید بهتر است که از مدل روتاری در کارگاه خود استفاده کنید چون بسیار فضای کمتری را اشغال میکند.
مشخصات پرکن روتاری
قابلیت پرکردن ظروف تا حجم ۲۰ الی ۱۰۰۰ سی سی (به سفارش مشتری)
دارای سنسور الکترونیکی جهت دیدن ظروف و مظروف سازی (پرکردن) می باشد.
دارای درایر بوده و دو عدد نوار نقاله رفت و برگشت با موتور های مجزا بر روی دستگاه نصب شده است.
بدنه استیل، شاسی آهن (استیل بنابر سفارش مشتری)
ظرفیت پر کردن ۸۰۰ عدد ظرف ۲۰ سی سی در ساعت
نحوه کارکرد دستگاه
نحوه کار این دستگاه (پرکن روتاری) بدین صورت است که ابتدا باید دستگاه به طور کامل از لحاظ سلامت فنی چک شود. سپس در مرحله دوم مواد داخل مخزن دپو می شود و بعد از آن اپراتور باید بطری ها یا ظرف ها را بر روی نوار قرار دهد و سپس هما نطور که بطری ها و ظرف ها به سمت نازل هدایت می شوند بر اساس یک زمان بندی خاص (که قابل تغییر می باشد) نازل در هر بار چرخش آن ها را پر می کند و بعد از آن وارد مرحله دربندی می شود که به صورت اتومات توسط دستگاه انجام می شود.
البته این نکته حائز اهمیت است که سرعت و نوع پر کردن قوطی ها به نوع و غلظت آن بستگی دارد.
پرکن روتاری را از کجا خریداری کنیم؟
ساخت و توسعه یک خط تولید همانند بسیاری از کارها و مشاغل دارای یکسری رکن می باشد ، که با رعایت کردن آن ها می توان یک خط تولید به روز و سودمند را جهت کسب در آمد راه اندازی کرد .
یکی از مهم ترین رکن های راه اندازی خط تولید به خرید مهم ترین بخش (قلب تپنده) ، یعنی دستگاه مربوطه(دستگاه پر کن روتاری ) بر می گردد ، مهم ترین تصمیم برای خرید یک دستگاه خوب ، قیمت و کیفیت آن می باشد که می تواند تاثیر به سزایی در انتخاب شما داشته باشد .
همیشه دغدغه یک صاحب خط تولید در کارگاه یا کارخانه مشکلات فنی دستگاه یا کیفیت آن بوده است که تاثیر مستقیمی در خروجی و سود مالی حاصل از دستگاه داشته است.
در طول یک دهه گذشته تجربه اثبات کرده است که خرید محصول با کیفیت می تواند تا ۱۲ % در توسعه و تجارت محصولات غذایی ، بهداشتی و …. کمک به سزایی کند .
اما خرید محصولات ارزان هر چند از لحاظ مالی بسیار سودمند به نظر می آید اما پس از گذشت مدتی ، خط تولید دچار مشکل حاد می شود که خسارت قابل توجه ای را به بار می آورد.
این موضوع باعث شده است که صاحبان مشاغل (کارگاه ها یا کارخانه ها ) از انجام دادن این کار(خرید دستگاه) صرف نظر کنند یا حتی بسیاردچار مشکل شوند که چه انتخابی میتواند بهترین باشد.
اما دیگر در دهه جدید چنین اتفاقی نخواهد افتاد چون شما می توانید با مشاورین تماس حاصل فرمایید تا با علم و تجربه ای که در این کار کسب کرده اند شما را به یک خرید هوشمندانه نزدیک کنند.
جهت اطلاعات بیشتر به قسمت تماس با مراجعه کنید و در این حوزه با مشاورین مجرب ما صحبت کنید.
محصولات پربازدید: