دینا ماشین

دستگاه پرکن مایعات پمپی

همه چیز راجه به دستگاه پرکن مایعات پمپی

یکی از انواع دستگاه‌های پرکن مایعات که از آن در جهت انتقال و جابجایی انواع مایعات به درون ظرف‌های مخصوص، استفاده می‌شود، دستگاه پرکن مایعات پمپی است. به طور کلی می‌توان گفت مایعاتی که دارای ویسکوزیته بالایی هستند در دسته بندی انواع مایعات رقیق و غلیظ، در دسته مایعات غلیظ، قرار داده می‌شوند. در این دسته بندی، ویسکوزیته به معنای گرانروی و مقاومت ماده مورد نظر در برابر جاری شدن است.

به دلیل همین ویژگی لازم است تا حتما برای پر کردن این مایعات، از دستگاه‌های پرکن مایعات پمپی استفاده شود. بنابراین و به طور معمول از این دستگاه پرکن برای پر کردن مایعات غلیظ از جمله عسل، روغن‌های مختلف، گریس و… استفاده می‌شود. هم‌چنین این دستگاه دارای این قابلیت است که با استفاده از آن بتوان انواع مایعات رقیق را نیز به درون ظرف‌های مخصوص به خود، منتقل نمود. به طور کلی پرکن‌های مایعی را که مکانیزم تزریق در آن‌ها به وسیله و با کاربرد یک پمپ انجام می‌شود را پرکن پمپی می‌نامند.

دستگاه پرکن مایعات پمپی

مزیت ویژه و منحصر به فرد دستگاه پرکن پمپی

هر چند استفاده از این دستگاه پرکن، برای محصولات غلیظ و دارای ذرات، مناسب است، اما از طرف دیگر دستگاه پرکن پمپی دارای این قابلیت نیز هست که از طریق آن بتوان چند محصول مختلف را بسته بندی نیز نمود. به طور معمول چنانچه تولید کنندگان بخواهند برای بسته بندی دو نوع از مایعات مورد نظر خویش، از یک دستگاه پرکن استفاده نمایند، انتخاب و خریداری دستگاه پرکن مایعات پمپی گزینه بسیار مناسبی است.

اما در این زمینه لازم است به این مساله نیز توجه شود که مایعات انتخاب شده، نباید دارای الزامات پیچیده‌ای باشند. به عنوان نمونه برای پر کردن و انتقال دادن مایعات اشتعال زا دستگاه پرکن پمپی به هیچ عنوان گزینه مناسبی به شمار نمی‌رود. هم‌چنین از طریق به کارگیری این دستگاه نمی‌توان برای بسته بندی محصولات گران قیمت که نیازمند دقت بالا هستند استفاده کرد. هر چند این عامل در نظر بسیاری از تولید کنندگان این محصول، متفاوت است.

انواع دستگاه پرکن مایعات پمپی

دستگاه‌های پرکن مایعات پمپی، دارای انواع مختلفی هستند. در یک دسته بندی کلی و بر اساس نحوه عملکرد، می‌توان این دستگاه‌ها را نیز مانند سایر دستگاه‌های پرکن به انواع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم بندی کرد. دستگاه پرکن مایعات پمپی، هم‌چنین دارای انواع مختلف پرکن کود شیمیایی، دستگاه شیشه پرکن، دستگاه پرکن مواد ضد عفونی کننده، دستگاه پرکن رنگ، دستگاه پرکن وازلین، دستگاه پرکن شیر، دستگاه پرکن چسب مایع، دستگاه پرکن مایعات خانگی و…. است.

مزایای کاربرد دستگاه پرکن مایعات پمپی

به طور کلی می‌توان گفت دستگاه پرکن مایعات پمپی، دارای قابلیت‌های بسیاری است. از جمله این مزایا می‌توان به این عامل اشاره کرد که دستگاه پرکن مایعات پمپی قادر است مایعات غلیظ از ۵۰ سی سی تا ۲۰۰۰۰ سی سی را پر کند. تعداد نازل‌های این دستگاه نیز از یک تا ده نازل متغیر است. مخزن دستگاه پرکن پمپی دارای کنترلر سطح است و عملکردی بسیار کم صدا دارد. از این دستگاه هم‌چنین می‌توان برای پر کردن مایعات رقیق نیز استفاده کرد. اما شرط انجام این کار این است که مایع مورد نظر، کف نکند.

به طور معمول نازل‌هایی که در این دستگاه طراحی شده‌اند آب بند هستند و بدن چکه کردن، عمل می‌کنند. از دیگر مزیت‌های کاربرد این دستگاه پرکن، می‌توان به این مورد اشاره کرد که در این دستگاه برای پر کردن مایعات غلیظ مانند عسل از مخزن دو جداره با سیستم گرم کننده استفاده شده است. این عامل سبب می‌شود تا مایع غلیظ در حال انتقال به ظرف، در اثر گرما، کمی رقیق شود تا از این طریق روندگی بهتر و بیشتری نیز داشته باشد. هم‌چنین دیگر مزیت ویژه این دستگاه این است که می‌توان انواع مایعات و روغن‌های شیمیایی و غذایی را به ظرف‌های خود انتقال داد و یا انواع شربت با این دستگاه قابل پر کردن در ظروف مخصوص هستند.

نحوه عملکرد و مکانیسم دستگاه پرکن پمپی

در دستگاه پرکن پمپی، مایع مورد نظر برای انتقال به ظرف، از میان چرخ دنده‌ها و یا لوب‌هایی مخصوص که به صورت تو در تو طراحی شده‌اند عبور داده می‌شود. این پمپ‌ها به طور معمول به وسیله سروو موتور کنترل می‌شوند. هم‌چنین از طریق کنترل سرعت و تعداد چرخش چرخ دنده‌های این سیستم در هر سیکل، می‌توانیم متوجه شویم که چه حجمی از مایع مورد نظرمان، به درون ظرف انتقال داده می‌شود.

دستگاه پرکن پمپی، برای انتقال و جابجایی مایعاتی که غلظت متوسط دارند و یا غلظت آن‌ها پایین است بیشترین میزان سرعت و دقت پرکنی را دارند. اما در مقابل آن، برای پر کردن مایعاتی که غلظت آن‌ها بالاتر از سطح متوسط است و یا مایعاتی که دارای پالپ و یا ذرات جامد هستند، مناسب نیستند. در حقیقت وجود این عوامل موجب می‌شود تا دستگاه پرکن مایعات پمپی، آسیب ببیند و از میزان عمر و دوام آن کاسته گردد.

انواع دستگاه پرکن مایعات پمپی بر اساس تعداد نازل‌ها

دستگاه پرکن مایعات پمپی بر اساس تعداد نازل‌های به کار رفته در آن، دارای انواع پرکن پمپی تک نازله، دو نازله، چهار نازله، شش نازله و هشت نازله است. راندمان و یا میزان کارایی دستگاه پرکن پمپی با در نظر گرفتن ویسکوزیته مواد به این ترتیب است:

به طور معمول دستگاه پرکن مایعات پمپی تک نازله به نحوی طراحی شده است که می‌تواند تا ۶۰۰ ظرف یک لیتری را در مدت زمان یک ساعته پرکند و دستگاه پرکن پمپی دو نازله قادر است چیزی حدود ۶۰۰ تا ۸۰۰ ظرف یک لیتری را در ساعت پر نماید. هم‌چنین دستگاه پرکن مایعات پمپی در صورت ۴ نازله بودن، قادر است بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ ظرف را با گنجایش یک لیتر در یک ساعت پر کند. از طرف دیگر دستگاه پرکن مایعات پمپی ۸ نازله دارای این قابلیت است که ۱۴۰۰ تا ۱۶۰۰ ظرف را با ظرفیت یک لیتر و در زمانی معادل یک ساعت پر کند و به درون ظرف مخصوص خود منتقل نماید. دستگاه پرکن مایعات پمپی قادر است رنج وسیعی از ظرف‌ها را به لحاظ شکل و ظرفیت پر نماید. کار کردن با این دستگاه بسیار ساده است. بنابراین در صورت استفاده از این دستگاه به ویژه نوع اتوماتیک آن، نیازمند استفاده از اپراتور با تجربه نیستید.

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مهدی خدایی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09104521654
آدرس کانال: dinamachine@
پست الکترونیکی: khodaeimahdi66@gmail.com

همچنین ببینید

نازل های دستگاه پرکن مایعات رقیق در حال پر کردن

دستگاه پرکن مایعات رقیق اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

دستگاه پرکن مایعات رقیق پرکن ها انواع مختلفی دارند که دستگاه پرکن مایعات رقیق یکی …