دینا ماشین

دستگاه پرکن مربا، اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

ویژگی های دستگاه پرکن مربا
دستگاه پرکن مربا می تواند ویژگی هایی داشته باشد که مطابق با خواست و نیاز مصرف کننده آن باشد. رعایت بهداشت مواد غذایی مانند مربا در زمان بسته بندی بسیار مهم است. به همین دلیل، بهتر است دست اپراتور با آن به هیچ عنوان در تماس نباشد. عمل پر کردن مربا داخل ظرف تا بستن درب آن در بهترین حالت باید بدون دخالت دست انجام شود.

به طور معمول جنس این دستگاه ها از استنلس استیل است. جنس قسمت هایی از دستگاه که با مربا در تماس هستند از اهمیت بیشتری برخوردار است.

سرعت پر کردن مربا در ظروف در کارخانجات و تولیدی های بزرگ بسیار مهم است. تعداد نازل ها در دستگاه در تعداد ظروفی که در طی یک روز پر و بسته بندی شود، بسیار مؤثر است. یعنی هر چه تعداد نازل ها بیشتر باشد، تعداد ظرف بیشتری قابل پر کردن خواهد بود. این مسئله به اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بودن دستگاه و حجم ظرف بسته بندی نیز بستگی دارد. دستگاه پرکن مربا می تواند به شکل روتاری یا خطی باشد.

مکانیسم دستگاه پرکن مربا
تولیدکنندگان اغلب از ظروف شیشه ای برای پر کردن مربا استفاده می کنند. این شیشه ها بیشتر حالت استوانه های دارند و در چند اندازه مختلف در بازار موجودند. این نوع شیشه ها بدون نیک یا گلویی هستند. در دستگاه های تمام اتوماتیک، با سوار شدن شیشه درون سینی دستگاه، مراحل پر کردن، درب گذاری و درب بندی به صورت اتوماتیک انجام می شوند.

بهترین مکانیسم انتخاب برای دستگاه پرکن مربا سیلندر پیستونی است. به علت این که مربا غلظت زیادی دارد و مانند مایعات رقیق با وزن خود داخل ظرف ریخته نمی شود، به یک پیستون برای روانه کردن مربا به داخل ظرف نیاز دارد.

 

 

اهمیت تنظیم دما در دستگاه پرکن مربا
سیستم پر کردن مربا به دلیل چسبندگی که دارد مهم است و روند پر کردن آنها در ظروف را کمی پیچیده می کند. به همین دلیل، اگر دستگاه پرکن مربا بدون سیستم گرم کن باشد و مربا در زمان پر شدن گرم نشود، موجب توقف کار می شود و ممکن است مربای تولید شدن به هدر برود.

در داخل مخزن این دستگاه از مکانیسم حرارتی استفاده می شود تا مربا را تا اندازه لازم گرم نگه دارد. مربا باید حالت روندگی پیدا کند تا پر کردن ظروف به سادگی انجام شود.

دستگاه پرکن مربا در بالای خود دارای یک مخزن است که حجم مخزن نیز می تواند بنا به درخواست مشتری قابل تغییر باشد. مخزن دوجداره است که جداره اول دمای مایعات درون مخزن را از طریق آب گرم کن برقی ثابت نگه می دارد. در صورتی که مربا سرد و سفت شود، جریان حرکت آن بسیار کندتر خواهد بود. در مواردی برای این که دمای داخل مخزن کنترل شود، یک ترموستات روی آن نصب می کنند و دما از طریق نمایشگر HMI به سادگی قابل تنظیم است.

نازل دستگاه پرکن مربا
برای دستگاه پرکن مربا بهتر است از نازل های پنوماتیک استفاده شود. این نازل ها برای مایعات غلیظ  کاربردی تر هستند، زیرا به طور مستقیم از چشم الکتریکی دستور می گیرند. اگر دستگاه روشن باشد و ظرفی داخل سینی وجود نداشته باشد، نازل باز نخواهد شد.

مخزن به یک فلوتر مغناطیسی مجهز است که سطح مایعی که داخل ظرف می ریزد را کنترل می کند. در صورتی که مایع فلوتر کم باشد، دستور باز شدن داده می شود.

 

 

دستگاه پرکن مربا نیمه اتوماتیک
دستگاه پرکن مربا می تواند به شکل نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک باشد. بهتر است به دلیل اهمیت بهداشت مواد غذایی این کار به طور دستی انجام نشود تا تماس کمتری با دست اپراتور داشته باشد. دستگاه های نیمه اتوماتیک نیز به اپراتور نیاز دارند. در این دستگاه از مکانیسم پمپی استفاده می شود.

در این دستگاه از سیستم لودسل برای اندازه گیری میزان مایع درون ظرف استفاده می شود. دستگاه به این شکل کار می کند که اپراتور ظرف خالی را روی صفحه لودسل می گذارد و دکمه استارت را فشار می دهد. دستگاه شروع به پمپاژ می کند و وقتی حجم مایع به وزن مورد نظر رسید، پمپاژ قطع می شود و یک جک پنوماتیک ظرف پر شده را روی نوار نقاله هل می دهد تا نوبت ظرف بعدی شود. در واقع، تنها عمل پر کردن به وسیله دستگاه انجام می شود و بقیه کارها باید توسط اپراتور صورت گیرد. تعداد نازل ها نیز با توجه به درخواست مشتری قابل اضافه کردن است.

دستگاه پرکن مربا اتوماتیک
دستگاه پرکن مربا که به صورت اتوماتیک است، از جنس استیل و دارای نوار نقاله است. مخزن دستگاه دارای کنترل سطح است تا مربا به اندازه لازم در ظرف پر شود. نازل ها به صورت پنوماتیک هستند. مکانیسم این دستگاه به شکل سیلندر پیستونی است و سرعت بیشتری در پر کردن نسبت به دستگاه نیمه اتوماتیک دارد. نیاز نداشتن به اپراتور یکی دیگر از دلایل بالا بودن سرعت این دستگاه است. تعداد نازل ها در این دستگاه هر چه بیشتر باشد، سرعت بیشتری خواهد داشت. برای تهیه دستگاه پرکن مربا می توانید با شماره آقای شریفی ۰۹۹۰۷۱۸۲۰۲۹ تماس بگیرید.

جهت پر کردن مایعات بسیار غلیظ مانند عسل از مخزن دوجداره با سیستم گرم کننده استفاده میشود که این موضوع باعث میشود مایع غلیظ در اثر گرما کمی رقیق شده و روندگی بهتری داشت باشد.

 

 

دستگاه پرکن مایعات غلیظ
کارایی (راندمان) دستگاه پرکن مایعات غلیظ

راندمان دستگاه با در نظر گرفتن ویسکوزیته مواد بشرح زیر می باشد:

پرکن تک نازله: تا ۶۰۰ظرف یک لیتری در ساعت

پرکن دو نازله: ۸۰۰-۶۰۰ظرف یک لیتری در ساعت

پرکن چهار نازله: ۱۲۰۰-۱۰۰۰ظرف یک لیتری در ساعت

پرکن شش نازله: ۱۴۰۰-۱۲۰۰ظرف یک لیتری در ساعت

پرکن هشت نازله: ۱۶۰۰-۱۴۰۰ظرف یک لیتری در ساعت

 

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مهدی خدایی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09104521654
آدرس کانال: dinamachine@
پست الکترونیکی: khodaeimahdi66@gmail.com

همچنین ببینید

نازل های دستگاه پرکن مایعات رقیق در حال پر کردن

دستگاه پرکن مایعات رقیق اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

دستگاه پرکن مایعات رقیق پرکن ها انواع مختلفی دارند که دستگاه پرکن مایعات رقیق یکی …