دستگاه پرکن مایعات
قبل از اینکه در خصوص دستگاه پرکن مایعات توضیح دهیم بهتر است ابتدا در خصوص دستگاه پرکن و اینکه چگونه کار می کند و در چه صنایعی کاربرد دارد بدانید.
معرفی دستگاه پرکن مایعات
با پیشرفت روزافزون علم و به کارگیری آن در صنعت اکثر کارهایی که روزی تنها به صورت سنتی امکان پذیر بوده حالا تنها با فشردن یک دکمه به انجام خواهد رسید.
با پیشرفت کارخانه ها و توسعه آنها در تمامی صنایع از آرایشی و بهداشتی گرفته تا صنایع غذایی و… نیازمند تجهیزات و امکاناتی است که آن هم دستخوش پیشرفت قرارگرفته است. پرکنها نیز یکی از همین تجهیزات به شمار می رود. این وسایل که انواع مختلف با کاربردهای متفاوتی دارد نقش مهمی در صنعت ایفا می کند. این دستگاه می تواند انواع مواد از سیالات رقیق تا مواد گرانولی را درون ظرف مربوطه پر کند. و نوع مواد و نحوه بسته بندی نوع وسیله را مشخص می نماید. که به سه صورت دستی، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک می باشد.
دستگاه پرکن مایعات چیست؟
استفاده از ابزارهای مختلف جهت بسته بندی در صنایع دارویی و غذایی با استانداردهای مربوطه بسیار حائز اهمیت است. دستگاه پرکن مایعات جهت پر کردن سیال به ظروف مشخص که به دست مشتری می رسد می باشد. استفاده از آنها سبب افزایش سرعت، کارایی، دقت دربسته بندی می گردد. همچنین باعث افزایش بهره وری خطوط تولید کارخانه نیز می گردد و یکی از نیازهای خطوط تولید مایعات در هنگام بسته بندی آن می باشند و این نیاز به سرعت و دقت را به صورت ساده و بدون دردسر انجام می دهند.
دستگاه پرکن مایعات در چه صنایعی کاربرد دارد؟
صنایع غذایی: انواع مرباجات، عسل، سس ها، انواع شربت ها، رب و مواردی از این دست.
مواد آرایشی و بهداشتی: نظیر مواد شوینده، مواد بهداشتی، انواع لوسیون، شامپوها و… .
صنایع دارویی: مواد ضدعفونی کننده، الکل، استون، انواع شربت ها و… .
مواد صنعتی: انواع روغن ها، مواد شیمیایی و غیره.
فواید استفاده از دستگاه پرکن مایعات چیست؟
آیا تا به حال به این فکر کرده اید که بطری های نوشابه یا شیشه های مربا چگونه پر می شوند؟ در قدیم برخی از این کارها توسط انسان و به صورت کاملاً دستی انجام می گرفت. و سبب می شد که کیفیت و ماندگاری کالا بسیار پایین بیاید و حتی در مدت زمان مشخص تعداد کمتری کار انجام بگیرد. اکنون در کارخانه های بزرگ یا حتی کارگاه های کوچک خانگی این کار ها به صورت کاملاً مکانیزه و توسط ماشین آلات مکانیزه صورت می گیرد. در زیر برخی مزایای این تجهیزات به صورت کلی و خلاصه عنوان گردیده است:
دقت در پر کردن
از نظر حجمی و وزنی در این وسایل مقدار مشخصی مواد در هر ظرف ریخته می شود و این امر باعث می شود وزن کالا همیشه ثابت و با درصد کمی خطا باشد.
سرعت
یکی از مسائلی که امروزه با آن مواجهیم زمان است. سرعت در هر کاری وقتی باکیفیت همراه باشد می تواند عملکرد و بازدهی کار را افزایش داده و باعث ترقی می گردد. استفاده از تجهیزات پرکننده سیال می تواند در مدت مشخصی تعداد معینی ظرف را پر کند و این باعث می شود برنامه ریزی دقیقی برای کار تولیدی داشته باشید.
رعایت بهداشت
با استفاده از این ماشین آلات بدون دخالت دست ظروف پر می شوند. این امر سبب رعایت بیشتر بهداشت و افزایش کیفیت و سلامت محصول می گردد.
کاهش هزینه
با کاهش اپراتورها و در واقع کاهش نیروی انسانی هزینه ها نیز کمتر می گردد.
زمان پرکن کردن انواع پرکن مایعات
تعیین کننده ظرفیت در این ابزارها تعداد نازل هایی است که در آن و با توجه به نیاز نصب می گردد. بسته به نوع استفاده شما از وسیله میزان ظرفیت آن را می توانید تعیین کنید. اگر کارگاه کوچکی دارید مدل های نیمه اتوماتیک تک یا دو نازله می تواند مناسب شما باشد. اما اگر نیاز به تعداد نازل های بیشتری هستید تهیه طرح های اتوماتیک به شما پیشنهاد می گردد. زیرا در حالت نیمه اتوماتیک نیاز به اپراتور( نیروی انسانی) می باشد و وقتی تعداد نازل ها بیشتر گردد تعداد نیروی انسانی بیشتری نیاز خواهید داشت.
زمان پرکردن مایعات غلیظ بر ساعت
پرکن تک نازله : تا ۳۰۰ لیتر
دو نازله : تا ۷۰۰ لیتر
چهارنازله : تا ۱۱۰۰ لیتر
شش نازله : تا ۱۳۰۰ لیتر
هشت نازله : تا ۱۷۰۰ لیتر
زمان پرکردن مایعات رقیق بر ساعت
تک نازله : ۳۵۰ لیتر
دو نازله ۴۰۰ تا ۶۰۰ لیتر
چهار نازله ۷۰۰ تا ۹۰۰ لیتر
شش نازله ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ لیتر
هشت نازله ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ لیتر
انواع دستگاه پرکن مایعات از نظر غلظت
غلظت یا ویسکوزیته یکی از عواملی است که باعث می شود پرکنها به دو دسته تقسیم شوند: پرکن مایعات رقیق و غلیظ
دستگاه پرکن مایعات رقیق
همانطور که از نام آن مشخص است جهت پر کردن مواد رقیق استفاده می گردد. شاید سؤال شما این باشد که ویسکوزیته سیال رقیق چگونه تعیین می گردد. معمولاً موادی که غلظت آنها کمتر یا برابر غلظت روغن زیتون باشد را در دسته سیالات رقیق تقسیم بندی می کنند. از این دسته می توان دوغ، انواع نوشیدنی، آب معدنی، آب باتری، مواد سفیدکننده و… نام برد.
دستگاه پرکن مایعات رقیق می تواند بنا به نوع استفاده، دقت، حجم محصول و ظرف مورد نیاز تغییراتی داشته باشد. یا می تواند از نوع تک نازله یا چند نازله طراحی گردد. تمامی این مواد بسته به سفارش کارفرما، نوع محصول و… می باشد.
دستگاه پرکن مایعات غلیظ
موادی نظیر عسل، انواع شربت های غلیظ، ژله های خوراکی و… را می توان به عنوان سیالات غلیظ نام برد. اینها از چگالی یا ویسکوزیته بالایی برخوردارند. ویسکوزیته به زبان ساده تر به معنی مقاومت ماده در برابر جاری شدن گفته می شود. فرآیند انجام کار به صورت پر کردن از کف می باشد. و پر کردن ظرف به صورتی انجام می گیرد که هیچ حبابی در آن ایجاد نمی گردد و ظرف کاملاً پر می گردد.
ساخت این مدل نیز می تواند بنا به سفارش کارفرما از یک تا چندین نازله باشد.
انواع دستگاه پرکن مایعات از نظر پر کردن بسته ها
دستگاه پرکن مایعات روتاری
در مدل های روتاری یا دوار به این صورت است که بسته بندی و پر کردن ظروف طی یک مسیر دوار انجام می گیرد. اساس کار ابزارهای روتاری به این صورت است که مواد در مخزنی قرار می گیرد. ظروف روی سینی دوار قرار داده می شود. سینی چرخیده و هر نوبت تعدادی از ظروف زیر نازل یا نازل ها قرار گرفته و تزریق صورت می گیرد. بسته به اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک بودن وسیله، ظروف جدید در سینی دوار جای می گیرد.
دستگاه پرکن مایعات خطی
مواد در مخزنی قرار می گیرد. سپس ظروف روی نوار نقاله قرار گرفته و مواد توسط نازل یا نازل ها صورت می گیرد. بعد از ریزش مواد درون ظرف نقاله حرکت کرده و ظرف پشتی جایگزین ظرف پرشده گشته و زیر نازل قرار می گیرد. به دلیل اینکه ظروف روی یک نقاله به صورت خطی حرکت می کند به این سیستم خطی می گویند. در این سیستم نیز همانند سیستم روتاری تعداد نازل ها و اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بودن بسته به سفارش کارفرما و نوع ماده دارد.
تفاوت دستگاه پرکن مایعات خطی و روتاری
از مهمترین ویژگی هایی که می توان در خصوص مدل روتاری نسبت به خطی بیان کرد حجم فضای کمتری است که نسبت به سیستم خطی اشغال می کند.
انواع دستگاه پرکن مایعات بر اساس نوع عملکرد پرکن
پرکن ها به سه نوع قابل تقسیم هستند:
-
پرکن مایعات دستی
-
پرکن مایعات اتوماتیک
-
پرکن مایعات نیمه اتومایتک
دستگاه پر کن مایعات دستی
روش کار به این صورت است که مخزن تغذیه در بالای ماشین قرار گرفته و ظرف توسط اپراتور زیر نازل جاگذاری می شود. سپس اپراتور دستی نازل را کشیده و ظرف پر می گردد. این طرح معمولاً برای بستهبندی سیالات به صورت خانگی کاربرد دارد. و در صنایع بزرگ هزینه بر می باشد. حالت دستی به نام های زیر نیز شناخته می شود که همگی در کارکرد و اصول طراحی شبیه به هم هستند.
-
دستگاه پرکن مایعات کوچک
-
دستگاه پرکن مایعات رومیزی
-
دستگاه پرکن مایعات خانگی
دستگاه پرکن مایعات نیمه اتوماتیک
مکانیسم عمل مدل نیمه اتوماتیک به این صورت است که ابتدا ظروف مربوطه در مکان تعبیه شده ی مخصوص قرار گرفته و سپس نازل توسط پدالی که به وسیله اپراتور کنترل می گردد باز شده و مواد به درون ظروف ریخته می شوند.
دستگاه پرکن مایعات تمام اتوماتیک
برخی شرکت ها ی تولید کننده طرح های اتوماتیک را مجهز به بخش درپوش گذاری می کنند. و این باعث می شود که استفاده از نیروی انسانی به حداقل برسد. استفاده از ابزارهای تمام اتوماتیک باعث افزایش سرعت و بهبود بهره وری در کارخانه می گردد. با توجه به نوع ماده ای که برای پرکردن آن از این وسیله استفاده میشود طرح های تمام اتوماتیک را می توان به دسته های زیر که پرکاربردترین ها هستند تقسیم کرد:
-
پرکن مایعات رقیق تمام اتوماتیک
-
پرکن مایعات غلیظ تمام اتوماتیک
انواع مکانیزم (سیستم) پرکنندههای مایعات
علاوه بر مواردی که در متن فوق به آن اشاره شد بسته به نوع مکانیسم عمل این ماشین آلات به سه گروه عمده و پرکاربرد تقسیم بندی می گردد:
- ثقلی
- پمپی
- سیلندر پیستونی
هرکدام از این مکانیسم ها می تواند به صورت اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک باشند.
دستگاه پرکن مایعات ثقلی
در این وسیله همین طور که از نامش پیداست مکانیسم خروج ماده از نازل و انتقال آن به ظروف توسط نیروی ثقل صورت می گیرد. به این صورت که بنا به غلظت مواد که زمانی مشخص برای پر کردن هر ظرف دارد نازل تنظیم می گردد و بنا به اتوماتیک و نیمه اتوماتیک بودن آن توسط اپراتور یا تنظیمات، خروجی نازل باز می گردد.
دارای دو نوع ثقلی نیمه اتوماتیک و اتوماتیک می باشد. که به شرح زیر است:
دستگاه پرکن مایعات ثقلی نیمه اتوماتیک
در این طرح مکانیسم خروج ماده از نازل به وسیله وزن آنها یا به اصطلاح به وسیله ثقل یا نیروی گرانش خارج شده و در ظروف مربوطه ریخته می شود. نحوه عملکرد به این صورت است که ابتدا اپراتور ظروف را در مکان تعبیه شده قرار می دهد. سپس پدال شاسی توسط اپراتور فشرده شده و نازل باز می گردد. بعد از زمان بندی که در تنظیمات توسط اپراتور انجام گرفته کار تمام شده و سری بعد آغاز می گردد.
دستگاه پرکن مایعات ثقلی اتوماتیک
در این مدل مواد در مخزن بالایی قرار میگیرد. با باز شدن نازل یا نازل ها سیال توسط نیروی ثقل به ظروف که در زیر نازل قرار داده شده اند انتقال می یابد. حجم وارد شده به ظرف با کنترل زمان باز بودن نازل اندازه گیری می گردد. حجم مخزن تغذیه باید ثابت نگه داشته شود تا از خطا در هنگام پر کردن ظروف و درنتیجه دبی نازل ثابت بماند و تغییری نکند. همچنین کنترل سطح داخل مخزن تغذیه به وسیله سنسورهای کنترل سطح( شناور) انجام می گیرد. معمولاً برای جلوگیری از کف کردن در هنگام تزریق نازل از انتها یا به اصطلاح از کف ظرف عمل پر کردن را آغاز می کند و به سمت بالا می آید. سرعت ابزار در همه زمان ثابت است.
دستگاه پرکن مایعات پمپی
در مدل پمپی ماده از میان چرخ دنده ها ی تو در تو عبور داده می شود. کنترل این پمپ ها به وسیله سرور موتور کنترل می گردد. و با کنترل تعداد چرخش چرخ دنده ها و سرعت در هر دور تعیین کننده مقدار حجمی است که به درون ظرف منتقل می گردد. همچنین به دلیل دقت بالا مناسب برای مواد گران قیمت نیز می باشد.
این نوع در دو طرح پمپی نیمه اتوماتیک و پمپی اتوماتیک می باشد که به شرح زیر است:
دستگاه پرکن مایعات پمپی نیمه اتوماتیک
در نوع پمپی نیمه اتوماتیک تجهیز فاقد نوار نقاله، دربند و یا PLC برق می باشد. ظروف به صورت دستی زیر نازل قرار می گیرند. و عملیات پرکننده با استفاده از یک پدال که توسط اپراتور کنترل می گردد آغاز می شود. یکی از مزیت های این طرح ظرفیت آن است. این وسیله توانی افزایش ظرفیت از یک لیتر تا بیست لیتر را دارد. البته با در نظر گرفتن افزایش ظرفیت بایستی به فکر جابهجایی ظروف سنگین نیز بود که توسط ماشین های مخصوصی صورت می پذیرد.
دستگاه پرکن مایعات پمپی اتوماتیک
یکی از بهترین ها برای بسته بندی سیالات چسبناک و محصولات دارای ذرات، طرح پمپی اتوماتیک است. یک پمپ با تعدادی نازل دارد که هر کدام از نازل ها سیستم پمپاژ مخصوص به خود را دارا می باشند. نوار نقاله نقش انتقال ظروف را بر عهده دارد. پس از انتقال ماده به درون ظروف در انتهای خط درب بند قرار دارد. تمامی این امکانات توسط سیستم PLC که روی تابلو برق نصب و ساخته شده است کنترل می گردد.
دستگاه پرکن مایعات سیلندر پیستونی
این طرح شباهت زیادی با سرنگ پزشکی دارد. به این صورت که پیستون ماده را به داخل سیلندر میکشد و سپس با فشار رو به جلو پیستون سیال به درون ظروف منتقل می گردند. این وسیله دارای شیر سه راهی پنوماتیک برای هر پیستون یا دو عدد شیر یک طرفه برای هر پیستون می باشد. این امر مسیر حرکت مواد به داخل و بیرون سیلندر را تعیین می کنند. یکی از این شیر های یک طرفه در زمان کشیدن مواد به داخل سیلندر باز می گردد. و سپس هنگام تخلیه آن بسته می شود. شیر یک طرفه دوم در هنگام تخلیه باز می گردد. درست بر خلاف شیر اول. این مدل نسبت به سایر مدل ها از مکانیسم کندتری برخوردار است. اما توانایی پرکنندگی سیالاتی را دارد که سایر هم خانواده های آن ندارند.
این مدل نیز دارای دو نوع دستگاه پرکن مایعات سیلندر- پیستونی نیمه اتوماتیک و دستگاه پرکن مایعات سیلندر- پیستونی اتوماتیک می باشد.
دستگاه پرکن مایعات سیلندر- پیستونی نیمه اتوماتیک
همانطور که در متن فوق گفته شد دارای شیر های یک طرفه ای است که به وسیله آنها مایع از منبع تغذیه وارد ظروف می گردد. اما عملکرد دستگاه پرکن مایعات سیلندر- پیستونی نیمه اتوماتیک به این صورت است که: ظرف توسط اپراتور زیر نازل ها قرار می گیرد. با فشردن پدال توسط اپراتور مایع به داخل ظرف مربوطه تزریق می گردد. سپس ظرف ها توسط اپراتور جمع گشته و این سیکل ادامه می یابد. همچنین عمل درب گذاری، درب بندی و لیبل گزاری هم به صورت دستی و هم به صورت نیمه اتوماتیک قابل انجام است.
دستگاه پرکن مایعات سیلندر- پیستونی اتوماتیک
این مدل دارای سیلندری است که متشکل از محفظه ای دارای یک پیستون می باشد که به صورت رفت و برگشتی حرکت می کند. حجم سیلندر بستگی به اندازه ظروف داشته و تعداد نازل های آن نیز به صورت جداگانه تعبیه گردیده است. در دهانه ی پیستون شیری وجود دارد که با عقب رفتن پیستون مسیر مخزن تغذیه به داخل سیلندر باز شده و با جلو آمدن پیستون مسیر سیلندر به سمت نازل ها باز گردیده و عمل تزریق مایع به داخل ظروف انجام می گیرد. برخی از انواع آن مجهز به میکسر و گرمکن می باشد. این مزیت برای موادی مشابه گریس و وازلین که با سرد شدن می بندند مناسب و کاربردی است. همچنین این ابزار همانند سایر مدلهای اتوماتیک مشابه خود دارای سیستم PLC می باشد.
مشخصات فنی دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک
- می توان به درخواست مشتری از کانوایر تا طول ۴ متر استفاده کرد
- امکان نصب چکه گیر به همراه سیستم پمپ برگشت به مخزن در صورت درخواست کاربر
- دارای سیستم های الکترومکانیک و پنوماتیک با استفاده از تابلوهای برق
- میتوان از سیستم PLC و HMI در صورت سفارش استفاده کرد.
- دارای دقت بالا در هنگام تزریق مواد به ظرف
- قابلیت تنظیم حجم به صورت خیلی ساده و دلخواه
- برای مواد دارای کف پرکنندگی از کف ظرف صورت میگیرد.
- برای همه نوع ظرف از پت یا شیشه و پلاستیک مناسب است
- می توان از این طرح برای ظروف از ۰٫۱ میلی لیتر تا ۲۰۰ لیتر استفاده کرد.
- رده مصرف انرژی B
- بدنه از مواد مناسب برای مواد غذایی یعنی استیل ضد زنگ( استنلس استیل) ساخته شده است
- نوار نقاله نیز استنلس استیل یا پلی آمید است.
- می توان از حدود ۴۰۰ تا ۶۰۰۰ تعداد ظرف یک لیتری را در ساعت پرکرد
- برای مصارف دارویی استاندارد های GMP و غذایی HACCP رعایت شده و تجهیزات مصرفی آن از با کیفیتترین های موجود است.
چند نمونه از پرکاربردترین های پرکن
دستگاه پرکن عسل
عسل جزو مواد دارای ویسکوزیته زیاد و در واقع از دسته سیالات غلیظ است. برای این ماده قطعا از سیستم های ثقلی نمی توان استفاده کرد و حتما باید از طرحی دقیق و مناسب استفاده کرد که پیشنهاد ما مکانیزم سیلندر پیستونی است. تعداد مخازن و نازل ها بر اساس ظرفیت مورد نظر انتخاب می شوند. برای تزریق بهتر میتوان کاری کرد که عسل قبل از تزریق به ظروف کمی گرم شود و کار با راحتی بیشتری اجرا شود.
دستگاه پرکن گالن
این تجهیز برای ظروف گالن های ۲۰ لیتری نیز استفاده میشود و انواع مایعات از آب رادیاتور گرفته تا انواع عرقیات را میتوان در آن استفاده کرد.
دستگاه پرکن بشکه
ظروف بزرگ و تا ظرفیت ۲۲۰ لیتری را میتوان با این ماشین پرکرد. بشکه ها توسط رولیک به زیر نازل ها منتقل می شوند و سپس بشکه پر می شود.
دستگاه پرکن گریس
برای افزایش سرعت در تولید گریس استفاده از گریس پرکن بهترین انتخاب برای کارخانجات این زمینه است که به دلیل تنوع زیاد کاربرد بسیاری پیدا کرده است.
به دلیل اتوماتیک بودن فرایند سرعت تولید بسیار بالاست و امکان استفاده از ظروف مختلف نیز ممکن است.
یکی از مشکلات پرکردن اتوماتیک تشکیل حباب ته ظرف است که برای رفع این مشکل فرایند تزریق از انتهای ظرف انجام می شود.
نکات مهم برای خرید دستگاه پرکن
ابتدا نوع محصول خود را مشخص کنید.
از چه نوع طرحی می خواهید استفاده کنید این مسئله که سطح کار شما تا چه حدی است تعیین کننده نوع مناسب شما از نظر نیمه اتوماتیک یا اتوماتیک می باشد. به این صورت که اگر کارگاه کوچکی دارید نیاز نیست با مدل های تمام اتوماتیک کار خود را آغاز کنید.
مکانیسم دستگاه پرکن مایعات خود را تعیین کنید . اینکه می خواهید به صورت ثقلی، پمپی یا سیلندر- پیستونی باشد. و این ارتباط مستقیمی با سطح کار و همچنین نوع مایع مورد بسته بندی شما و حتی ظرفیت ظروف شما دارد.
چه تعداد نازل برای کار خود نیاز دارید و این نیز بسته به سطح کار شما دارد.
چه تعداد نیروی انسانی در اختیار دارید. معمولاً وسایل تمام اتوماتیک نیاز به نیروی انسانی کمتری دارند.
فروش دستگاه پرکن مایعات
شرکت دیناماشین دارای بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه طراحی تجهیزات و ماشین آلات صنعتی و مخصوصا انواع پرکننده های مایع است که در ساخت تجهیزات از بهترین و با کیفیت ترین قطعات بازار و دارای استاندارد کیفیت استفاده میکند و کلیه محصولات خود را با ۵ سال خدمات پس از فروش و گارانتی کیفیت در اختیار کابران قرار میدهد.
در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از قیمت محصولات بر اساس نیاز شما، می توانید با شماره های ارتباطی کارشناسان ما که در سایت درج شده است در تماس باشید.
قیمت دستگاه پرکن مایعات
کلیه ماشین آلات این حوزه بر اساس نیاز کاربر طراحی و ساخته می شود و به همین دلیل تنوع بسیار زیادی در این زمینه وجود خواهد داشت. ما همواره تلاش میکنیم بهترین مواد و قطعات را در ساخت محصول استفاده کنیم و رضایت مشتریان ما گواه این موضوع است. در صورتی که برای تولیدات خود نیاز به تجهیزات این حوزه دارید و مشخصات خاصی مد نظر شما است کارشناسان خبره ما در قسمت فروش و واحد فنی میتوانند شما را در اطلاع از قیمت و طرح مناسب کاربردتان راهنمایی کنند.
کاربرد دستگاه پرکن با سروو موتور
یکی از گرانترین انواع پرکنهای خطی مدل هایی است که سرو موتور استفاده میکنند. سرو موتور از انواع موتورهای الکتریکی است که حرکت سریعتری را نسبت به مدل های پنوماتیک دارد که دلیل این موضوع نیز اینرسی پایین تر موتور است.
برای مقایسه این دو طرح میتوان گفت که ماشین های اتومات ۱۲ نازله قابلیت بسته بندی چیزی حدود ۳۸۰۰ بطری یک لیتری را در ساعت دارد با این حال قیمت حتی از یک پرکن ۴ نازله که از سرو موتور استفاده میکند کمتر است.
Plc برق و کنترل دستگاه پرکن اتوماتیک
پرکننده های اتومات برای کنترل نیاز به نرم افزار، سیستم پیشرفته برق و کنترلر دارند. یکی از پرکاربردترین سیستم های برقی در این وسایل استفاده از تابلو برق و به کارگیری برنامه نویسی plc است که کار با این ماشین آلات را به طرز عجیبی ساده کرده است.
ساخت دستگاه پرکن مایعات
در صورتی که می خواهید سفارش ماشین آلات پرکننده بدهید و نمیدانید کدام طرح را باید انتخاب کنید یا چه مدلی برای کار شما ایده ال است می توانید با اطمینان با کارشناسان ما ارتباط بگیرید و از مشاوره رایگان متخصصان ما بهره ببرید.